výcvikáč.cz - rss feed výcvikáč.cz - facebook
výcvikáč.cz - header

Hledá se barzoj Vikouš

Obrázek

Paní Zuzaně Iltisové se ztratil pes, plemene Barzoj. Slyší na jméno Viktor, Vikouš. Je to už 11 měsíců, co se ztratil. Toto je zpráva od paní Iltisové:

Dobrý den,

opravdu velmi zoufale a upřímně bych Vás chtěla požádat o pomoc. Je to již 11 měsíců, co hledám svého světlého barzoje Viktora. A nemohu přestat, nedopátrala jsem se k informaci, že by byl mrtev a podle všeho to vypadá, že jej někdo odvedl přímo z toho lesa, kde jsem ho viděla naposledy. Může ho mít tedy doma nebo jej mohl někomu darovat a ten nynější majitel ani neví, že jej hledám, že mi moc chybí, že se po něm stýská celé rodině i jeho psímu kamarádovi. Že patří k nám a že i když dostane nažrat a napít, tak jemu se stýská také.

Můžete mi, prosím, pomoci vyvěšením letáčku kdekoli vás to napadne, na vašich stránkách nebo šířením na facebooku nebo prostě jen při hovoru s přáteli?

Vím, že máte svých starostí dost, ale ani odvysílání v televizi a ani sdílení 2204 lidmi z fb skupiny zatím nikam nevedlo. Proto volím takto nestandardní cestu a oslovuji opravdu každého.

Děkuji moc za pomoc

Zuzana Iltisová

Pro více informací, nebo případnému nalezení Viktora, můžete psát rovnou na e-mail paní Iltisové: iltisovaz@seznam.cz nebo volat na její telefonní číslo 604 867 763. Děkuji!

Autor: výcvikáč .cz (22.05.2015)

O webu | Kontakt